Boer failliet na deelname aan carnavalsoptocht

Bovenstaande klinkt misschien wat vreemd, maar zou zomaar op waarheid kunnen berusten. Vaak biedt uw bestaande tractorverzekering namelijk géén dekking voor schade, wanneer de tractor niet zakelijk wordt gebruikt. En deelname aan een carnavalsoptocht wordt nog steeds niet beschouwd als zakelijk gebruik. Heeft u uw tractor als oldtimer verzekerd? Dan is uw tractor zelfs alleen verzekerd voor shows, demonstraties en toertochtjes. 

Gaat er tijdens een carnavalsoptocht iets mis, waardoor u met uw tractor bijvoorbeeld letsel toebrengt aan een van de omstanders, dan zal uw verzekeringsmaatschappij het slachtoffer schadeloos moeten stellen, maar de schade vervolgens op u verhalen.

Aangezien dit soort schades kunnen oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s, zou hiervoor zelfs het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kunnen komen!

Informeer daarom hoe het met uw verzekering is gesteld. En blijkt dat er inderdaad geen dekking bestaat bij deelname aan een carnavalsoptocht, dan kunnen wij voor u de Praalwagenverzekering regelen bij De Vereende.

Hiermee bent u namelijk voor een klein bedrag per optocht verzekerd voor schade aan derden. En dat is een prettige gedachten…voor u én uw onderneming.

Heeft u vragen over het deelnemen aan een carnavalsoptocht, dan kunt u contact opnemen via verzekeringen@kralwesten.nl

 

Bron: ACAM 

Naar nieuwsoverzicht