Schrijf uw kind bij op uw uitvaartpolis

Schrijf uw kind bij op uw uitvaartpolis

Uw pasgeboren zoon of dochter bijschrijven op uw uitvaartpolis is belangrijk om te doen. Bij Kral Westen kunnen kinderen tot hun 18e gratis meeverzekerd worden op de uitvaartpolis van de ouders. Gebeurt dit binnen 30 dagen na de geboorte, dan hoeft er geen gezondheidsverklaring ingevuld te worden. Na de 30 dagen, dient er wel een gezondheidsverklaring ingevuld te worden. Wanneer uw zoon of dochter de leeftijd van 18 jaar bereikt, dan zal de gratis kinderdekking komen te vervallen en dient hij of zij een eigen uitvaartverzekering af te sluiten.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bij de geboorte van uw kind een eigen uitvaartverzekering voor hem of haar af te sluiten in de vorm van een koopsom uitvaartverzekering. Hierbij betaalt u eenmalig een relatief laag bedrag, waarna u gedurende de rest van de looptijd dekking is voor het volledige verzekerde bedrag. Voorbeeld: voor een verzekering met een verzekerd bedrag van
€ 10.000,- betaalt u circa € 2.400,-, indien u deze bij de geboorte afsluit.

Kral Westen ziet meer dan afscheid nemen en adviseert u graag. Neem voor het bijschrijven van uw kind op uw uitvaartpolis contact op met ons team verzekeringen of surf naar de pagina Uitvaart.

Wij zien meer dan afscheid nemen.

Naar nieuwsoverzicht