Veiligheidscheck voor caravans en campers

a.s.r. biedt in samenwerking met Omnia CCS haar klanten speciaal voor de vakantieperiode een kosteloze veiligheidscheck aan voor de camper of caravan. Heeft u een camper- of caravanverzekering in het Voor-Elkaar-Pakket  van Kral Westen? Dan kunt u de veiligheidscheck ook geheel kosteloos laten uitvoeren. Met het doorlopen van de check heeft u weer zekerheid over de staat van de meest veiligheids-kritische voorzieningen aan uw kampeermiddel.

Niets is zo vervelend als schade aan uw caravan of camper en dat moet het liefst zo snel mogelijk opgelost worden. a.s.r. heeft afspraken met Omnia CCS voor deze snelle en deskundige schadeafhandeling.

Hierdoor kan er bij schade nog sneller geschakeld worden en u de gewenste service geboden worden. Deze samenwerking garandeert een hoge kwaliteit van reparaties. De herstellers zijn in staat gecompliceerde schades te herstellen door gebruik te maken van innovatieve reparatiemethodes. Dit betekent dat het vaak niet nodig is om beschadigde onderdelen te vervangen. Deze werkwijze draagt bij aan een duurzame manier van schadeherstel waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Samenwerkingsverband professionele schadeherstelbedrijven
Omnia CCS is een samenwerkingsverband van 30 professionele schadeherstelbedrijven die over het hele land zijn verspreid. Deze schadeherstelbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het herstel van caravan- en camperschades en staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. Zo kunt u weer veilig op reis.

Uw voordeel

  • U mag zelf een keuze maken uit de geselecteerde 30 professionele schadeherstelbedrijven.
  • Vakkundig en snel herstel van uw caravan of camper.
  • Haal- en brengservice.
  • Geen extra kosten voor montage van een hagelbestendige dakplaat bij dakvervanging na hagelschade.
  • Vermindering van het eigen risico bij schadeherstel als u over een oud Europeesche polis beschikt.
  • Veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoudsbeurt.
  • Landelijke dekking, dus altijd een Omnia CCS-hersteller in de buurt.

Wilt u meer informatie over de veiligheidscheck of wilt u hem gelijk aanvragen? Klikt dan hier. Wilt u meer weten over uw camper- of caravanverzekering? Neemt u dan contact met ons op via verzekeringen@kralwesten.nl.

Omnia CCS

Bron: a.s.r.

Naar nieuwsoverzicht