Zit uw digitale voordeur op slot?

Zit uw digitale voordeur op slot?

85% van alle ondernemers onderschat de gevaren van cybercriminaliteit. Onder cybercrime wordt onder andere hacking en online afpersing verstaan. Het lijkt een ver-van-mijn-bed-show, maar dagelijks worden ondernemers binnen het MKB gehackt. Alle branches blijken interessant voor cybercriminelen, dus het is een kwestie van tijd voor de cybercrimineel bij u aan de virtuele poort rammelt. Met de Veilig Ondernemen Check van MKB Nederland krijgt u inzicht in uw online veiligheid.

Direct inzicht in uw beveiligingsniveau

De Veilig Online Ondernemen Check helpt u om te bepalen waar u aandacht aan dient te besteden om veilig online zaken te kunnen doen. Door antwoord te geven op de vragen krijgt u een persoonlijk resultaat dat u helpt de juiste keuzes te maken. Daarnaast wordt u voorzien van de nodige stappenplannen en tips om uzelf te wapenen tegen cybercrime. Ten slotte biedt Veilig Online Ondernemen een Cyber Risico Scan. Dit is een snelle en eenvoudige scan van uw website en uw bedrijfsnetwerk die u direct inzicht geeft in uw beveiligingsniveau.

U kunt de Veilig Online Ondernemen Check uitvoeren door hier te klikken.

Voor vragen over het eventueel afdekken van cyberrisico’s kunt u mailen naar verzekeringen@kralwesten.nl. Onze collega’s zijn u graag van dienst.

cybercrime

Naar nieuwsoverzicht