Wanted...

Het is al een tijdje een feit. De huizenverkoop neemt toe en dat heeft zijn invloed op de huizenmarkt. In andere gebieden in Nederland was dit al enige tijd merkbaar, maar ook in onze regio heeft het aanbod moeite om de vraag bij te benen.

Te koop gevraagd
Voor ons reden genoeg om een oproep te plaatsen waarin huizen te koop gevraagd worden. Overweegt u al een tijdje uw huis te koop te zetten, omdat u bijvoorbeeld in een andere omgeving wilt wonen, of omdat een groter of juist een kleiner huis zoekt? Of zijn er mensen in uw omgeving die overwegen om hun woning te koop te zetten?

Onze makelaars komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling. U kunt daarna rustig alle aspecten in overweging nemen en mocht u besluiten uw woning bij ons te koop te zetten, dan zullen onze collega’s u zo goed mogelijk begeleiden in het verkopen van uw woning tegen een gunstige prijs.

Heeft u nog vragen over het te koop zetten van een woning of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, dan kunt u contact opnemen met ons via makelaardij@kralwesten.nl

huis gezocht

Naar nieuwsoverzicht