Hypotheken

Gaat u een woning kopen? En bent u als starter, doorstromer of oversluiter op zoek naar een passende hypotheek? Bij Kral Westen kunt u zich kosteloos oriënteren op uw hypothecaire mogelijkheden. Wij werken samen met vrijwel alle hypotheekaanbieders op de markt en zijn daardoor een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij het aanvragen van een hypotheek kijken we niet alleen naar het maximale bedrag dat u kunt lenen, maar ook naar een goede financiële balans.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Hoeveel hypotheek u kunt krijgen is van een aantal factoren afhankelijk. De meest simpele berekening hoeveel hypotheek u kunt krijgen is uw bruto jaarsalaris te vermenigvuldigen met 4 à 4,5 keer en is daarnaast sterk afhankelijk van de hoogte van het inkomen. Dan heeft u ongeveer een indicatie.

Uiteraard is dit een hele simpele berekening; er komen veel meer financiële aspecten bij kijken. Bij Kral Westen zien we meer dan een maximaal leenbedrag. Samen met u kijken we ook naar uw toekomstplannen. Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken of parttime gaan werken. Een hypotheek die daarin meegroeit is dan van wezenlijk belang, net zoals een deskundig advies.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Kral Westen bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies. Wij werken met vrijwel alle hypotheekaanbieders op de markt. Hierdoor kunnen wij op basis van uw wensen en specifieke situatie de hypotheek vinden die het beste bij uw situatie past, nu en in de toekomst.

Bent u van plan om een woning te gaan kopen of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Laat u goed informeren over de mogelijkheden. Neem contact op met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Uw voordelen

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Voldoende hypotheekmogelijkheden voor flexwerkers
  • Goede mogelijkheden voor ZZP' ers en ondernemers.