Oldtimerverzekering

Uw oldtimer is uw trots, daar bent u zuinig op. Kral Westen biedt een aantrekkelijk oldtimerverzekering om uw pronkstuk goed te verzekeren.

Kenmerken oldtimerverzekering

  • Bij de beperkte en casco dekking wordt uitgegaan van de getaxeerde waarde. Het taxatierapport is maximaal 36 maanden geldig. Taxatie is voor eigen rekening.
  • Losse onderdelen/accessoires zijn, door opname in het verzekerde bedrag, mee te verzekeren.
  • Gebruikt u de oldtimer alleen tijdens de zomertijdperiode? Dan ontvangt u korting op de premie.

Dekking oldtimerverzekering

  • Bij gedeeltelijke schade wordt uitgegaan van de gangbare onderdelenprijzen (mits voorradig), de laatst gangbare onderdelenprijzen, dan wel de kosten voor de aanmaak van onderdelen. Voert u zelf de reparaties uit, dan vindt eveneens vergoeding van het arbeidsloon plaats.
  • Geluidsapparatuur is standaard tot € 500,- meeverzekerd.

Groene kaart

Wij versturen uw groene kaart voortaan digitaal. Lees hier waarom. 

Voor een uitgebreider overzicht van de dekking van deze verzekering verwijzen wij u naar de verzekeringskaart Oldtimer WA, de verzekeringskaart Oldtimer WA + Beperkt Casco of de verzekeringskaart Oldtimer WA + Allrisk. Kijk voor een volledig overzicht van alle dekkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Voorwaarden oldtimerverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden van de oldtimerverzekering van Kral Westen. 

Premiekorting met Voor Elkaar pakket

De oldtimerverzekering kunt u afsluiten binnen het Voor Elkaar verzekeringspakket van Kral Westen. Met dit alles in 1 pakket voor uw schadeverzekeringen bent u verzekerd van goede verzekeringsvoorwaarden en een scherpe premie.

Oldtimer? Wij zien meer.