Vervoer

Als deelnemer aan het verkeer moet u goed uw ogen de kost geven. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Juist dan is het een prettig gevoel om te weten dat u goed verzekerd bent. 

Kral Westen biedt verschillende verzekeringen waarmee u de risico's van uw vervoer kunt afdekken. Wij bieden de volgende verzekeringen:

Aanhanger- en toercaravanverzekering

Wanneer u met een aanhanger of caravan op pad gaat, dan bent u verzekerd tegen de schade die u bij een ander aanbrengt  met de WA-verzekering van uw personenauto. Stel u rijdt op de camping met uw caravan tegen de auto van iemand anders. Dan kan deze persoon deze schade claimen op uw autoverzekering. De schade aan uw eigen caravan is dan niet verzekerd. Lees meer over de aanhanger- en toercaravanverzekering van Kral Westen.

Personenautoverzekering

Sluit nu voordelig uw verplichte aansprakelijkheidsverzekering af bij Kral Westen. Hiermee bent u verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid voor schade die met of door uw auto veroorzaakt wordt. Lees meer over de personenautoverzekering van Kral Westen.

Oldtimerverzekering

Uw oldtimer is uw trots, daar bent u zuinig op. Kral Westen biedt een aantrekkelijk oldtimerverzekering om uw pronkstuk goed te verzekeren. Lees meer over de oldtimerverzekering van Kral Westen.

Sporttimerverzekering

Heeft u een mooie sportauto? Een cabrio, coupe of exoot? Laat uw auto goed verzekeren met de sporttimerverzekering van Kral Westen. De Sporttimerverzekering is er voor elke sportwagen jonger dan 20 jaar. Lees meer over de sporttimerverzekering van Kral Westen.

Motorverzekering

Uw motor verzekeren tegen schade of diefstal? Sluit nu de voordelige motorverzekering af van Kral Westen. Lees meer over de motorverzekering van Kral Westen.

Kampeerautoverzekering

Gaat u met een camper op vakantie? Dan gaat u met de kampeerautoverzekering van Kral Westen zorgeloos op reis. Lees meer over de kampeerautoverzekering van Kral Westen.

Bromfietsverzekering

Sluit nu voordelig uw verplichte aansprakelijkheidsverzekering af bij Kral Westen. Hiermee bent u verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid voor schade die met of door uw brommer, scooter, brommobiel of E-bike veroorzaakt wordt. Lees meer over de bromfietsverzekering van Kral Westen.

Groene kaart

Wij versturen uw groene kaart voortaan digitaal. Lees hier waarom. 

Digitaal aanrijdingsformulier

Heeft u een aanrijding gehad met uw voertuig? Dan dient u een aanrijdingsformulier in te vullen om de schade te kunnen claimen op uw motorrijtuigenverzekering. Het digitale aanrijdingsformulier vindt u hier.