Gezinsongevallenverzekering

Met de gezinsongevallenverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. U ontvangt dan eenmalig een bedrag dat u kunt gebruiken voor de opvulling van uw inkomen of om aanpassingen aan woning mee te financieren. Hoe u het geld besteedt is aan u.

Kenmerken gezinsongevallenverzekering

  • Hoge verzekerde som bij blijvende invaliditeit.
  • Premie afhankelijk van gezinssamenstelling.
  • Voor geringe meerprijs aanvullend auto-inzittenden- en/of motor opzittendendekking meeverzekerd.

Dekking gezinsongevallenverzekering

De gezinsongevallenverzekering van Kral Westen kent o.a. onderstaande dekkingen. Kijk voor een volledig overzicht van alle dekkingen in de verzekeringsvoorwaarden:

  • Overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
  • Vervoer naar Nederland indien u overlijdt door een ongeval in het buitenland.
  • Kosten voor plastische chirurgie, indien de verminking is ontstaan door een verzekerd ongeval, de chirurgie bedoeld is om een verminking aan uw lichaam te verbeteren of te herstellen en u vooraf toestemming hiervoor heeft van onze medische adviseur.
  • Extra kosten die u maakt als u als gevolg van ongeval minimaal 3 dagen wordt opgenomen in het ziekenhuis.

Voor een uitgebreider overzicht van de dekking van deze verzekering verwijzen wij u naar de verzekeringskaart. Kijk voor een volledig overzicht van alle dekkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Voorwaarden gezinsongevallenverzekering

Klik hier voor de actuele voorwaarden van de gezinsongevallenverzekering van Kral Westen. 

Premiekorting met Voor Elkaar pakket

De gezinsongevallenverzekering  is onderdeel van het Voor Elkaar verzekeringspakket. Een alles in een pakketverzekering waarmee u al uw schadeverzekeringen kunt afsluiten. En des te meer verzekeringen u afsluit, des te hoger uw pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 12% van uw premie.

Dekking gezinsongevallenverzekering? Wij zien meer.